Hoe werkt het?

Door u aan te melden kunt u een bestelling plaatsen in onze webwinkel. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een gebruikersnaam en wachtwoord per e-mail toegestuurd waarmee u kan inloggen en een bestelling kunt plaatsen. Door ‘demo’ in te vullen in het vakje van zowel gebruikersnaam als wachtwoord is het mogelijk om vrijblijvend een kijkje te nemen in de webwinkel. Uw bestelling kan aan huis bezorgd worden. Dit gebeurt gekoeld en in een gesloten krat. De bezorgkosten voor het aan huis bezorgen van uw bestelling bedraagt € 3,=. Afhankelijk van de regio waar u woont wordt uw bestelling bezorgd op:

Donderdag namiddag: Regio Oud-Gastel/ Roosendaal/ Essen
Vrijdag: Regio Bergen op Zoom/ Tholen/ Steenbergen/ Dinteloord/ Fijnaart/ Standdaarbuiten/ Oudenbosch
Zaterdag ochtend: Regio Etten-leur/ Breda/ Zevenbergen/ Prinsebeek/ Ulvenhout/ Rijsbergen/ Zundert/ Achtmaal en Sprundel

In Oude Molen (Fijnaart) is het ook mogelijk uw bestelling op te halen op een zogenaamd afhaalpunt. De bezorgkosten bedragen dan €1,75.
Uw bestelling staat dan vrijdagmiddag vanaf 15.00u klaar in Oude Molen. Het adres van het afhaalpunt is:

Fam van Dis (Biologisch akkerbouw bedrijf)
Stadsedijk 32
Oude Molen

Natuurlijk is het ook mogelijk uw bestelling af te halen tijdens openstelling in onze winkel in Hoeven. Bij een eerste bestelling in onze webwinkel ontvangt u een gezonde verrassing. Onze winkel bevindt zich:

De Heul 63
4741 RB
Hoeven

Openingstijden: Vrijdag: 13.30u – 17.00u Zaterdag: 9.00u – 12.00u

Bestelling kunnen worden gedaan tot woensdagochtend 11.00u. Voor bestellingen die na dit tijdstip bij ons binnenkomen kunnen wij niet garanderen dat alle gewenste producten leverbaar zijn. Dit omdat vanwege ons groot assortiment sommige producten op bestelling door ons ingekocht worden bij de versgroothandel.